Inpormasi anu kapaké di Cina

Ringkesan aliran nalika balik ti Cina ka Jepang kusabab corona

Kuring balik ka Jepang ti Cina kusabab corona.Sapertos anu diarepkeun, hal-hal henteu lancar sakumaha biasana, sareng kusabab kasalahan dina aplikasi wéb, kuring akhirna ngambil alih gerbang.Kuring bakal ngantepkeun rékor di dieu salaku mémori pikeun jalma anu bakal balik ka bumi ku jalur anu sami di pikahareupeun sareng kanggo kuring sorangan.
komoditi

[Bahkan di Corona] Dahar kakhususan Kyushu ku mesen sanés ngumbara-Daging [mood Perjalanan]

Mésér kakhususan lokal sareng lezat tina situs urutan deui sareng raoskeun sapertos anjeun parantos aya di perjalanan atanapi karaos siga anu beunghar.Manajer rekomendasi katuangan Kyushu, anu ti Kyushu, nyobian ngumpulkeun katuangan daging anu diurut ku daging.
Diajar Cina terang-kumaha

Ngenalkeun sababaraha kecap anu gampang dilakukeun kasalahan (sesah émut) dina basa Cina sareng kumaha émut diajar diri

Aya sababaraha kecap dina basa Cina gampang dilakukeun kasalahan (sesah émut).Ieu sababaraha perkenalan kana kecap-kecap éta sareng sababaraha cara pikeun émut ka pangajian kuring sorangan.
komoditi

[Bahkan di Corona] Tuang kakhususan Kyushu ku mesen sanés ngumbara-Mentaiko [mood Perjalanan]

Mésér kakhususan lokal sareng lezat tina situs urutan deui sareng raoskeun sapertos anjeun parantos aya di perjalanan atanapi karaos siga anu beunghar.Manajer rekomendasi katuangan Kyushu, anu ti Kyushu, nyobian ngumpulkeun katuangan anu dipesen ku permintaaniko.
Inpormasi anu kapaké di Cina

Barang-barang anu biasa dipésér di Taobao (Taobao) sareng Jindong (Kyoto)

Nalika cicing di Cina, kaseueuran jalma mésér barang-barang online, kecuali tuangeun anu tiasa disimpen.Dina tulisan ieu, kuring bakal ngenalkeun sababaraha barang has anu kuring parantos mésér dugi ka ayeuna.
Inpormasi anu manpaat pikeun cicing di luar negeri

[Kumaha waé] Kamelang, kakurangan, kasulitan sareng pangubaran pikeun cicing di luar negeri [Narusa]

Shigenchi Expatriate Overseas kuring ngagaduhan masalah ieu kuring nyerat ngeunaan kaunggulan hirup di luar negeri dina tulisan ngeunaan kumaha carana mikaresep ékspatriat dua kali, tapi tangtosna seueur masalah (karugian).Utamana upami anjeun ngumbara sareng kulawarga, jumlah masalah bakal nambahan.ieu ...
Inpormasi anu manpaat pikeun cicing di luar negeri

[Dina situs] Kumaha mikaresep dobel tugas luar negeri anjeun [Lebur dina]

Aya sababaraha cara hirup di luar negeri, sapertos nyobian ditempatkeun di kota ageung, atanapi ditempatan di padesaan.Sababaraha jalma panginten henteu hoyongeun éta.Nanging, langkung seueur jalma sapertos kitu, kirang setrés aranjeunna ku nyampur sareng penduduk setempat sakumaha mungkin.
Barang gunana pikeun cicing di luar negeri

11 barang penting sareng barang anu disarankeun pikeun dibawa ti Jepang nalika cicing di luar negeri

Nalika anjeun cicing di luar negeri pikeun pertama kalina, anjeun panasaran naon anu kedah dibawa.Kuring ogé, kuring siga kitu.Abdi hoyong ngenalkeun hal-hal anu kuring ngarepkeun sareng simpen saatos cicing di luar negeri.
Diajar online

[Sanajan anjeun cicing di luar negeri] Ringkesan 3 bahan diajar online anu disarankeun pikeun murid SD sareng SMP

Ngeunaan murid SD sareng SMP Diajar Online Kami parantos nyimpulkeun fitur, biaya, kaunggulan sareng kalemahan suplemén diajar, déxters, bahkan tilu bahan ajar anu disarankeun.Saur kuring diajar online épéktip pikeun barudak anu cicing di luar negeri atanapi henteu tiasa sakola di Jepang kusabab sababaraha alesan.
Diajar online

[Sanajan anjeun cicing di luar negeri] Kelas tiasa reureuh atanapi tos dikosongkeun ku bahan pangajaran online non-grade "Surara"

Malah sistem diajar online tiasa nyéépkeun keterlambatan diajar sareng ngahalangan.Anjeun tiasa nyandak kelas di kelas sateuacanna atanapi kelas sateuacanna, sareng anjeun tiasa ngosongkeun mata pelajaran karesep anjeun.Palatih khusus ogé bakal ngarancang pembelajaran, janten anjeun tiasa diajar kumaha diajar salaku kolot.