mall

[Edhe në Koronë] Hani specialitetet e Kyushut duke porositur në vend që të udhëtoni-Mentaiko [Humor udhëtimi]

Blini specialitete lokale dhe shijshme nga faqja e porosive të pasme dhe ndjehuni sikur të keni qenë në një udhëtim ose të ndjeheni si një i pasur i imët.Menaxheri i rekomandimit të ushqimit të Kyushut, i cili është nga Kyushu, u përpoq të mblidhte ushqimet e porositura nga mentaiko.
Informacion i dobishëm në Kinë

Sende tipike të blera në Taobao (Taobao) dhe Jindong (Kyoto)

Kur jetojnë në Kinë, shumica e njerëzve blejnë gjëra në internet, përveç ushqimit që mund të ruhet.Në këtë artikull, unë do të prezantoj disa nga artikujt tipikë që kam blerë deri më tani.
Informacion i dobishëm për të jetuar jashtë vendit

[Disi] Brenga, disavantazhe, telashe dhe mjete shërimi për të jetuar jashtë [Narusa]

Shigenchi Expatriate Jashtë Kam pasur një problem me këtë. Në artikullin se si të shijojmë të mërguarit dy herë, kam shkruar për avantazhet e të jetuarit jashtë shtetit, por natyrisht ka shumë probleme (disavantazhe).Sidomos nëse jeni duke udhëtuar me një familje, numri i problemeve do të rritet.kjo ...
Informacion i dobishëm për të jetuar jashtë vendit

[Në vend] Si të shijoni dyfish detyrën tuaj jashtë shtetit [Shkrirja në]

Ka mënyra të ndryshme për të jetuar jashtë shtetit, të tilla si përpjekja për t'u vendosur në një qytet të madh, ose për t'u vendosur në një vendbanim rural.Disa njerëz mund të mos e duan atë.Sidoqoftë, sa më shumë njerëz të tillë të jenë, aq më pak stres ata kanë duke u përzier me vendasit sa më shumë që të jetë e mundur.
Mallra të dobishëm për të jetuar jashtë vendit

11 sende thelbësore dhe sende të rekomanduara për të sjellë nga Japonia kur jetoni jashtë vendit

Kur jetoni për herë të parë jashtë vendit, po pyesni se çfarë të sillni.Edhe unë, isha i tillë.Do të doja të prezantoja gjërat që shpresoja dhe shpëtova pasi jetova jashtë vendit.
Të mësuarit në internet

[Edhe nëse jetoni jashtë shtetit] Përmbledhje e 3 materialeve mësimore të rekomanduara në internet për nxënës të shkollës fillore dhe të mesme

Rreth nxënësve të shkollave të mesme fillore dhe të mesme Të mësuarit në internet Ne kemi përmbledhur tiparet, kostot, avantazhet dhe disavantazhet e tre materialeve të rekomanduara të mësimdhënies, suplementit të studimit, decitave, madje.Unë mendoj se të mësuarit në internet është efektiv për fëmijët që jetojnë jashtë ose nuk mund të ndjekin shkolla japoneze për arsye të ndryshme.
Të mësuarit në internet

[Edhe nëse jetoni jashtë shtetit] Klasat mund të vonohen ose para-nxirren me materialin mësimor online jo të klasës "Surara"

Edhe një sistem i të mësuarit në internet mund të arrijë vonesat në të nxënë dhe pengesat.Ju mund të merrni klasa në klasën e mëparshme ose në klasën e mëparshme, dhe mund të paraprini lëndët tuaja të preferuara.Do të jetë gjithashtu një model i të mësuarit nga një trajner i përkushtuar, kështu që ju gjithashtu mund të studioni se si të mësoni si prind.
Të mësuarit në internet

[Edhe nëse jetoni jashtë shtetit] Materiali dixhital i mësimit "Dequitas" plotëson mësimin e fëmijëve që nuk mund të ndjekin shkollën

Duke përdorur materialin dixhital të mësimit "Dequitas", është e mundur të plotësohet mësimi i fëmijëve që nuk mund të ndjekin shkollën ose që jetojnë jashtë shtetit dhe mund të dërgojnë studime japoneze.Ekzistojnë XNUMX lloje të tarifave të shkollimit, të cilat janë super të ndritshme dhe ju mund të vendosni nëse do të bashkoheni ose jo pas një periudhe prove falas prej XNUMX ditësh, kështu që të ndjeheni të lirë ta provoni.Shtë një sistem arsimor në internet me një shkallë shumë të lartë të përsosjes.
Të mësuarit në internet

Të mësuarit në internet rekomandohet për fëmijët që jetojnë jashtë shtetit dhe nuk mund të studiojnë Japoninë

Ka patjetër fëmijë që jetojnë jashtë vendit ose nuk mund të marrin klasa në shkollat ​​japoneze për arsye të ndryshme.Të mësuarit në internet konsiderohet të jetë një nga mjetet efektive që fëmijët e tillë të studiojnë sa më shumë mësime japoneze në mënyrë që të jetojnë në Japoni në të ardhmen.
Aplikacion kinez

Aplikacioni për hartën Harta Kotoku (Gaoduditu) Duhet të përdoret në kombinim me hartën Hyakudo [aplikacioni standard kinez]

Aplikacioni i hartave të Kinës ka qenë prej njëqind hartë rrugore, por duket se kjo hartë Kotoku po bëhet gjithnjë e më e popullarizuar.Ky artikull prezanton tiparet dhe përdorimin e Hartës Kotoku.