стока

[Дури и во Корона] Јадете ги специјалитетите на Кјушу со нарачка наместо на патување-Ментаико [Патничко расположение]

Купете локални специјалитети и деликатеси од страницата за нарачки и чувствувајте се како да сте биле на патување или да се чувствувате како ситничари.Менаџерот на препорака за храна на Кјушу, кој е од Кјушу, се обиде да ја собере нарачаната храна на ментаико.
Корисни информации во Кина

Типични предмети купени во Taobao (Taobao) и Jindong (Кјото)

Кога живеат во Кина, повеќето луѓе купуваат работи преку Интернет, освен храна што може да се чува.Во оваа статија, ќе воведам некои од типичните предмети што ги купив досега.
Информации корисни за живеење во странство

[Некако] Грижи, недостатоци, проблеми и лекови за живеење во странство [Наруша]

Шигенчи иселеник во странство Имав проблем со ова.Во написот за тоа како двапати да уживам во иселеник, напишав за предностите на животот во странство, но секако има многу проблеми (недостатоци).Особено ако патувате со семејство, бројот на проблеми ќе се зголеми.ова ...
Информации корисни за живеење во странство

[На самото место] Како да уживате во вашата двојна задача во странство [Топење]

Постојат различни начини да се живее во странство, како што се обид да се стационира во голем град или да се смести во рурална населба.Некои луѓе можеби не го сакаат тоа.Сепак, колку повеќе такви луѓе, толку помалку стрес имаат со мешање со локалното население што е можно повеќе.
Стоки корисни за живеење во странство

11 основни предмети и препорачани предмети што треба да ги донесете од Јапонија кога живеете во странство

Кога живеете во странство за прв пат, се прашувате што да донесете.И јас, бев таков.Би сакал да воведам работи за кои се надевав и ги спасив откако живеев во странство.
Учење преку Интернет

[Дури и ако живеете во странство] Резиме на 3 препорачани материјали за учење преку Интернет за основци и помлади средношколци

За учениците од основно и помладо средно образование Онлајн учење Ги сумиравме одликите, трошоците, предностите и недостатоците на додатоците на студиите, декаците, па дури и на три препорачани наставни материјали.Мислам дека учењето преку Интернет е ефикасно за деца кои живеат во странство или не можат да одат во јапонски училишта од различни причини.
Учење преку Интернет

[Дури и ако живеете во странство] Часовите може да се одложат или однапред да се преземат со не-одделенски наставен материјал преку Интернет „Сурара“

Дури и системот за учење преку Интернет може да надомести одложувања во учењето и камен на сопнување.Можете да посетувате часови во претходното одделение или дури и порано, а може да ги предвештите вашите омилени предмети.Тренерот исто така ќе го дизајнира учењето за вас, така што ќе можете да учите како да научите како родител.
Учење преку Интернет

[Дури и ако живеете во странство] Дигитален материјал за учење „Dequitas“ го надополнува учењето на деца кои не можат да одат на училиште

Со користење на дигиталниот материјал за учење „Деквитас“, можно е да се надополни учењето на деца кои не можат да одат на училиште или кои живеат во странство и можат да испраќаат јапонски студии.Постојат XNUMX типа на школарини, кои се супер светли и можете да одлучите дали ќе се придружите или не по бесплатен пробен период од XNUMX дена, за да можете слободно да го пробате.Тоа е веб-образовен систем со многу висок степен на совршенство.
Учење преку Интернет

Интернет-учењето се препорачува за деца кои живеат во странство и не можат да студираат Јапонија

Дефинитивно има деца кои живеат во странство или не можат да посетуваат часови во јапонски училишта од различни причини.Учењето преку Интернет се смета за едно од ефективните средства за таквите деца да учат лекции по јапонски што е можно повеќе за да живеат во Јапонија во иднина.
Кинеска апликација

Апликација за мапа Котоку мапа (Гаодудиту) Треба да се користи во комбинација со мапа Хјакудо [кинеска стандардна апликација]

Кинеската апликација за мапи одамна е сто мапа на патот, но се чини дека оваа мапа на Котоку станува сè попопуларна.Оваа статија ги воведува карактеристиките и употребата на мапата Котоку.