Informasi migunani ing China

Ringkesan aliran nalika bali saka Tiongkok menyang Jepang amarga korona

コロナ禍で中国から日本に帰国しました。予想通りいつもと異なり色々スムーズにいかないことや、Web申請のミスなどで、ゲートまで猛奪取する羽目に。この先同様のルートで帰国する人や自分の為の備忘録としてここに記録を残します。
Produk

[Sanajan ing Corona] Mangan spesialisasi Kyushu kanthi pesen tinimbang lelungan-Daging [Swasana lelungan]

Tuku spesialisasi lokal lan panganan istimewa saka situs pesanan bali lan rumangsa yen sampeyan wis lelungan utawa rumangsa kaya wong cilik.Manajer rekomendasi panganan Kyushu, sing saka Kyushu, nyoba nglumpukake panganan sing dipesan daging.
Sinau babagan Cina

Ngenalake sawetara tembung sing gampang nggawe kesalahan (angel dielingi) ing basa Cina lan carane ngelingi sinau dhewe

Ana sawetara tembung ing basa Cina sing gampang nggawe kesalahan (angel dielingi).Mangkene sawetara pitepangan kanggo tembung kasebut lan sawetara cara kanggo ngelingi pasinaonku dhewe.
Produk

[Malah ing Corona] Mangan spesialisasi Kyushu kanthi pesen tinimbang lelungan-Mentaiko [Swasana lelungan]

Tuku spesialisasi lokal lan panganan istimewa saka situs pesanan bali lan rumangsa yen sampeyan wis lelungan utawa rumangsa kaya wong cilik.Manajer rekomendasi panganan Kyushu, sing saka Kyushu, nyoba nglumpukake panganan sing pesenane permintaaniko.
Informasi migunani ing China

Barang khas sing dituku ing Taobao (Taobao) lan Jindong (Kyoto)

Nalika manggon ing China, umume wong tuku barang kanthi online, kajaba panganan sing bisa disimpen.Ing artikel iki, aku bakal ngenalake sawetara barang khas sing wis dak tuku nganti saiki.
Informasi migunani kanggo urip ing luar negeri

[Piye wae] Kuwatir, kerugian, masalah lan obat kanggo urip ing luar negeri [Narusa]

Shigenchi Expatriate Overseas Aku nemoni masalah iki. Ing artikel babagan kepiye seneng ngrasakake ekspatriat kaping pindho, aku nulis babagan kaluwihan urip ing luar negeri, nanging mesthine ana akeh masalah (kekurangan).Apamaneh yen sampeyan lelungan karo kulawarga, jumlah masalah bakal saya tambah.iki ...
Informasi migunani kanggo urip ing luar negeri

[Ing situs] Kepiye cara nikmati dobel tugas ing jaban rangkah [Leleh]

Ana macem-macem prekara kayata nyoba ditugasake ing kutha gedhe, nyoba diselehake ing pemukiman pedesaan, lan urip ing luar negeri.Sawetara wong bisa uga ora pengin.Nanging, luwih akeh wong sing kaya ngono, sithik stres sing bisa ditindakake kanthi nyampur karo warga sabisa-bisa.
Barang sing migunani kanggo urip ing luar negeri

11 barang penting lan barang sing disaranake kanggo digawa saka Jepang nalika manggon ing luar negeri

Nalika pisanan manggon ing luar negeri, sampeyan kepengin ngerti apa sing bakal dijupuk.Aku uga, aku kaya ngono.Aku pengin ngenalake barang-barang sing dakkarepake lan disimpen sawise urip ing luar negeri.
Sinau online

[Sanajan sampeyan manggon ing luar negeri] Ringkesan 3 bahan pembelajaran online sing disaranake kanggo siswa sekolah dhasar lan SMP

Babagan siswa sekolah dhasar lan SMP Sinau Online Kita wis ngringkes fitur, biaya, kaluwihan lan kekurangan suplemen, decitas, lan uga telung bahan ajar sing disaranake.Aku mikir manawa sinau online efektif kanggo bocah-bocah sing manggon ing luar negeri utawa ora bisa sekolah ing Jepang amarga macem-macem sebab.
Sinau online

[Sanajan sampeyan manggon ing jaban rangkah] Kelas bisa ditundha utawa dibebasake kanthi bahan ajar online non-grade "Surara"

Malah sistem pembelajaran online bisa nggayuh keterlambatan sinau lan sandhungan.Sampeyan bisa njupuk kelas ing kelas sadurunge utawa malah luwih cepet, lan sampeyan bisa milih subjek favorit sampeyan.Pelatih khusus uga bakal ngrancang pembelajaran, dadi sampeyan bisa sinau babagan sinau dadi wong tuwa.